contoh cerpen bahasa jawa

Contoh Cerpen Bahasa Jawa Singkat dan Lucu Bikin Ngakak dan Baper

Contoh cerpen bahasa jawa – Kali ini penulis ngapak akan menulis cerpen menggunakan bahasa jawa secara singkat yang mungkin bikin kamu ngakak karena lucu. Jika anda paham bahasa ngapak semoga anda mengerti jika tidak baham maka kami akan menerjemahkan dengan artinya.

  • bedane koe karo rumus fisika mung siji. nek rumus fisika angel diapalna. nek koe angel dilupakna.
  • jaman cilik nangis merga rebutan dolanan, wis gedhe nangis merga nggo dolanan
    #upsss
  • Nyong rela ngenteni kowe dandan sejam rongjam, asal putihe raimu aja nyalip werna gulumu. #Ups
  • hawane puanas, podo koyo atiku sing weruh kowe karo liyane
  • sugeng siyang dinten Kemis,  duit semakin tipis apalah daya cuman bisa mringis diesemmi neng mas mas berkumis tipis jebulle ana pacare mringis sadisss
  • blokir fb : done!
    unfollow twitter : done!
    delete kontak hp : done!
    delete sekang ati : error!
  • taukah kowe?? Jengkol kuwe mengandung protein sing duwur dibanding dele karo kacang ijo isa nggo nambah kecerdasan otak  tapiii yaaa aja kekakean nek mangan mbok Jengkolan wkwkwkw
  • suket teki nang lemah rata, alang2 tukul nang rawa,
    jaman siki ora perlu ngangkat senjata tapi berjuang ngangkat derajat wong tua #Parikan
  • “Kencot ki opo?”
    “Kencot ya ngelih, luwe alias lapar alias hungry..”
  • cerita tukang bakso…
    ocong : mas satene 10 tusuk
    kang bakso : tapi nyong dodolan bakso cong…
    ocong : ya wis soto ayam kang 1 mangkok
    kang bakso : nyong dodolan bakso, ora dodolan sing liya cong
    ocong : niat dodolan ora si kang apa2 langka
    kang bakso : $$$???!!!!!
    wis aja dipikir percakaoane ocong karo kang bakso.
  • OTW –> Ora Tau Waras
  • urip kuwe pilihan, tergantung kowe arep milih kaya apa?
    nek inyong mah jelas milih mendoan, soale nek nyong ora mangan mendoan berasa ada yang hampa gitu  
    ini pilihanku apa pilihan mu?
  • Perjuangan melawan penjajah memang sulit, namun perjuangan menghadapi dirimu sendiri adalah lebih sulit.
  • apa maning sing bisa gawe nyong bahagia seliane weruh koe senyum pas ana nang sisihku
  • nyong arep demo nutup dalan, nutup dalan atiki nggo wong liya seliyane koe
  • islam itu damai, doaku untuk kalian semua sahabat sahabatku yang sedang berjuang di seantero indonesia
    allahuakbar
  • kesuen jomblo nganti kadaluarsa jiassss jon jon
  • nek #Sprite “Nyatanya Nyegerin” Nek Koe “Nyatanya Ngangenin”. #AhMasaa?
  • saking seriuse mikirna koe, nganti aku apal nomer pembantune :vealahhhhhh
  • Mumpung Wis Tanggal Siji. Gelem Ora Koe Tak Kangeni?
  • maklum sih nek jomblo senenge turu, soale ngimpine lewih indah nimbang kenyataane #eh   
  • kepriwe arep move on nek aben dina stalking doi bae  owalahhhhhhhhh nasipzz
  • urip kuwe mung sementara, mulane njomblone aja kesuwen
  • wes niat move on palahhh rika ndongol maning, ujare layangan bok tarik ulur  sedihh lur
  • ngesuk minggu tuku markisa, sing ditunggu ora rumangsa
  • Aja nangis aja sedih aja sambat ana aku neng sampingmu eaeaeaeaeak
  • ngingu kucing nembe seminggu wis minggat, tek ikhlasna bae lah, mungkin ora bahagia urip bareng nyong
  • ngingu kucing nembe seminggu wis minggat, tek ikhlasna bae lah, mungkin ora bahagia urip bareng nyong
  • udane mung sedela tapi genangane banyu ora asat-asat,
    kaya tekamu nang uripku,
    sedela,
    tapi kenangane ora tamat-tamat
  • nyong yaaa ngerti nek nyong udu siji sijine wong seng digawe baper neng kowe :v ceilahhh mblo mblo nasib memang
  • ora ana pasangan sing sempurna kecuali pasangan meniran karo mendoan
  • single or taken?
    taken or single? mbuh lah nyong bingung arep ngomong apa gaeess 🙂intine nyong kangen kowe
  • single or taken?
    taken or single? mbuh lah nyong bingung arep ngomong apa gaeess 🙂intine nyong kangen kowe
  • Bersatu Kita Teguh! Berpisah Kita NjombloManing!
  • biasane sing bener2 kanca ora jaim jaiman palah gemblung gemblungan bareng
  • Selamat pagi menjelang siang kowe sing ngangeni :v arep nganti kapan kowe pura pura ora kangen meng nyong :’)
  • Selamat pagi menjelang siang kowe sing ngangeni :v arep nganti kapan kowe pura pura ora kangen meng nyong :’)
  • *toko olah raga*
    tuka napa mbak? | raket mas | raket tenis napa raket badminton? | raket lemut mas | …
    #aabootttaja dipikir aja digawe mumet lur
  • ngelu ndasku mikirna kayak apa carane ben kowe bisa mbales sayangku beb :v

Akhir Kata

Demikian artikel mengenai contoh cerpen bahasa jawa, semoga bisa bermanfaat. Jika anda membutuhkan artikel tentang contoh cerpen atau puisi silahkan cari di website ini.

Terimakasih sudah membaca artikel kami tentang contoh cerpen bahasa jawa. Pastikan anda mendapatkan satu ilmu sebelum menutup halaman ini. Jika anda kembali ke web penulisngapak.com, kami pastikan anda akan mendapatkan ilmu yang lebih banyak dan lebih bermanfaat untuk anda dan orang-orang disekitar anda.

“Penulisngapak.com menulis untuk umat”

Leave a Comment